dimarts, 21 de juliol del 2009

Ildebrando d'Arcangelo

Dilluns, 20 de juliol.


Avui és Santa Margalida. I això vol dir que a Felanitx és festa. Segon any que no hi som.

Les classes de cada vegada són més divertides, hi ha més confiança i es nota a l'ambient. Avui hem treballat l'ordre correcte dels diferents complements dins una frase i els pronoms. Havíem de començar amb les exposicions orals, però n'Ivan, el rus, no ha vengut. He xerrat amb na Christiane i ja he triat el tema per la meva exposició, parlaré de música (original, eh?).

Després de dinar he anat a una altra xerrada de na Michaela, aquesta vegada amb el títol Rock und Pop in Österreich und Deutschland, com sempre molt interessant, ens ha posat exemples de música feta a Àustria, des dels anys 60 fins l'actualitat. Quan he tornat a casa, he pensat dormir una estoneta, que estava prou cansada del cap de setmana... 3 hores he dormit!

A les 21:10 tenia una cita a la Rathausplatz amb Don Giovanni... encara que al final m'he decidit per Leporello. No podia deixar l'oportunitat d'escoltar Mozart a Viena. He arribat puntual i, és clar, tots els bons llocs ja estaven agafats. Així i tot, la pantalla és prou grossa com per veure-ho bé dels costats i he cercat un espai buit per poder seure. La versió que hem vist és del Festival de Salzburg (Salzburger Festspiele) de l'any 2006, un muntatge modern i atrevit. El paper de Leporello l'interpretava Ildebrando d'Arcangelo, un baríton italià que m'ha "enamorat" des del primer moment. La seva veu ha estat enregistrada repetides vegades, de manera que el podem trobar a moltíssimes gravacions de clàssics de la història de la música, sobretot pel que fa a òperes. Tres hores llargues de bona música.



...und du bist zurück. Vielen Dank!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada