dimarts, 21 de juliol del 2009

Cansament, dolç cansament

22:04.

Anam ràpid. Deixam enrere el tema 3 i anam amb la directa posada cap al 4, Konsum. Hem fet una lectura que m'ha recordat una activitat que ja havíem fet aquest hivern: llegir les característiques d'uns bars i restaurants, les preferències d'unes persones i enviar cadascú al lloc ideal. Hem jugat a "inventar" paraules compostes -en alemany està gairebé completament permès ajuntar les paraules que volguem, sempre i quan tenguin un sentit- i a dir verbs, noms i adjectius a partir d'una mateixa arrel. Tampoc no ha vengut avui n'Ivan, així que començarem demà amb les exposicions.

A les 14h he anat a veure la pel·lícula Komm, süsser Tod, austríaca, policíaca, estones divertida, estones amb escenes d'una certa violència... és de l'any 2000, parlen en dialecte i està basada en la novel·la del mateix nom.

Més tard, segona sessió de vals vienès. La setmana passada vàrem aprendre el que s'anomena rechts Walzer, és a dir, voltant cap a la dreta. I avui tocava links Walzer, cap a l'esquerra. És igual cap on voltis, el mareig està igualment assegurat. És divertit, però les cames no van amb la música -sobretot les dels homes-, ens fa falta practicar molt més -i algún altre home experimentat que ens pugui dur-. I com que està prohibidíssim que les dones ens triem per ballar entre nosaltres... (cosa que també fa que a algunes pràcticament mai no ens triin, i no m'estic imaginant res).

Ara som a ca nostra -bé, a la residència- i no tenc ganes de fer res més. Ja sortiré demà, que vaig a una caminada pels boscos d'aquí a aprop a veure porcs senglars. Caminar... ho hauria de fer molt més, que m'estic posant... I com que avui no he fet cap foto, triaré alguna cançó de les que sonen ara mateix al meu ordinador que sigui pel Youtube per acompanyar aquesta entrada d'avui. No tenc ganes de tornar, encara no.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada