diumenge, 9 d’agost del 2009

Sea Life Park

7 d'agost, divendres. Horabaixa.
A les 3 de la matinada totes dues estavem despertes. Hi ha hagut temps per llegir la guia, jugar amb en Sonic i "estudiar" alemany amb la Nintendo DS. Na Xisca, mentrestant, provant de tornar dormir connectada al seu MP3. Noves tecnologies...
A les 6 hem trobat que bastava de fer voltes, ens hem dutxat i hem sortit a la recerca d'un lloc per berenar. Avui l'escollit ha estat un Starbuck's. Hem anat a Ala Moana Center, des d'on parteixen tots els autobusos. Hem dubtat una mica, pero al final ens hem decidit per agafar la linia 57, que travessa les muntanyes, passa per Kailua i segueix la meitat costa est fins el Sea Life Park, el lloc on hem triat passar el mati. El temps va canviant a mesura que ho fa el paisatge. Partim amb sol -i l'aire condicionat gelat-, a les muntanyes esta ennuvolat i arribam altra volta amb sol. I calor. Al mar, ones que deuen ser petites, pero que basten be.
El parc ens ha agradat. El preu que hem pagat inclou tres espectacles, un amb lleons marins i dos amb dofins. Hem vist mantes enormes de ben a prop, i tortugues marines. Hem fet quatre hores que han passat ben aviat. I hem apres que "small" vol dir en realitat "gros". El menjar, vagis on vagis, et surt per les orelles.
Despres de veure-ho tot, hem esperat el proper bus, pero una linia diferent per poder gaudir la costa sud. Tots els pobles son iguals, i sembla que les cases siguin prefabricades. No ho podem assegurar, pero diriem que si.
Els gratacels ens han donat la benvinguda de nou a Waikiki. Tenim companyes d'habitacio (almenys hi ha les maletes), pero els nostres comptes son de partir dema, aixi que no hi haura massa temps de fer amistats.
Ara descansam, pero amb el despertador posat, que no ens passi com ahir...
Vespre.
Quasi... na Xisca no es podia aixecar. He anat sola a fer una volta i visitar el ciber d'ahir. Una hora mes tard na Xisca seguia dormint. Les companyes d'habitacio ja son aqui. Pero tret de quatre paraules cordials, no hem aprofundit gens.
He fet aixecar na Xisca. Hem anat a un ABC -alabats siguin- per comprar alguna cosa lleugera i hem arribat a la platja. Alla, musica local cortesia dels hotels, Lluna plena pacifica, ones, arena... I es hora d'anar a dormir. Dema no sabem on farem cap. La sort, l'energia, ho decidiran. Potser Hawai'i?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada