diumenge, 16 d’agost del 2009

Maui - Kaua'i

12 d'agost, dimecres.

Ja tornam ser dins un avio. La veritat es que no atura i el cansament aviat es fara evident, tot i que no tenim ganes d'acabar encara.
Ahir vespre un mal de cap terrible em va obligar a anar a dormir encara mes prest del que ho feim habitualment. M'he despert devers les tres i mitja, amb el llit ben desfet. Record que somiava. I m'he tornat dormir, aquesta vegada fins les set.
Quan escric aixo volam rumb a Kaua'i, pero amb escala a Honolulu, despres d'haver fet carreres per l'aeroport per arribar a temps. Avui l'elegida es Mokulele Airlines.
Deixam Maui. No es que no ens hagi agradat, nomes que aquesta illa despren una energia estranya, incompatible amb nosaltres. El barem, a la meitat del nostre viatge, es positiu. Pero tenim ganes que la segona part sigui millor.
La tormenta tropical encara dura. A l'aeroport de Lihu'e plovia. Pero hem tengut sort. Mitja hora d'espera i ha arribat un bus. Son mes petits i hi ha menys frequencies, pero mirarem de passar nomes amb aquest transport. Al poble hem canviat de bus. Dubtavem sobre on baixar i els veins se n'han adonat. Hem establert conversa i despres d'explicar d'on venim i quin idioma xerram, ens han indicat on hi havia la nostra aturada. Estam a Kapa'a i ens encanta. El bus ens ha deixat just devora l'hostal, el Kaua'i Beach House, blau, cridaner, unic, indescriptible. Sense portes ni vidrieres, habitacions i llits compartits, just davant l'ocea, terrassa espectacular on hem fet la vetllada (be, ara que escric nomes son les 20:40, pero fa estona que fa fosca). Na Lidia tenia rao de recomanar-nos aquest lloc. Estarem be. Benissim. Ja hem vist (i sentit) un munt de pollastres (es veu que aquesta illa n'esta plena). I esperam el tornado que es suposa que ha d'arribar. Emocionant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada