dilluns, 18 de maig del 2009

"Què opines sobre la vida sexual del ca de possessió?"


(foto: www.santllorenc.es)


Preguntes com aquesta poden sortir un dia qualsevol, caminant per una platja qualsevol, a una hora qualsevol... quan qui t'acompanya reclama que xerris, que contis, que expliquis, i el cervell fa fum recercant entre els records més recents i els més antics. Llavors començam a desvariejar. Sembla que ens provam a veure qui conta els acudits més dolents (i guany jo!)

Na Sara ha tornat a veure'm i troba que tenc poca conversa. Deu ser que deix tantes paraules sobre paper i a la pantalla que tenc ara davant que quan és hora de fer-les sortir oralment se m'han acabat... I jo que pensava que era tot el contrari! Dec haver passat tant temps repetint-me que xerr massa i que he d'aprendre a callar que potser al final m'ho he cregut.

Na Sara ha tornat a veure'm i troba que tenc bona veu. Solucionat. Quan no sàpiga sobre què xerrar, em posaré a cantar i llests, no? Em sent una mica incòmoda acceptant que realment sé fer aquelles coses que diuen que sé fer, dir-me a mi mateixa que de veres tenc bona veu... el que sí sé dir és que cantar és una de les activitats que més satisfaccions m'ha donat. M'encanta.

Na Sara ha tornat a veure'm i es troba bé amb amics i amigues, coneguts i conegudes, companys i companyes d'aquest món menorquí. Podem anar a sopar i tot seguit anar a fer una volta pel port de Maó. Podem improvisar sense passar gens de pena. Podem quedar a casa. Podem anar a altres cases. Fins i tot podem anar a vaixells que fan de casa.

Na Sara ha tornat a veure'm. I no tenim fotos.


1 comentari:

  1. Idò?? Quantes coses inesperades, surrealistes poden passar en un cap de setmana aparentment senzill, tanquil....mai sabem el què pot passar, el què podem arribar a fer, però...això sí, si no hi ha de què parlar: s'ha de cantar!! que les paraules se les emporta el vent i el paper es banya amb l'aigua salada, però....què és de bona aquesta aigua salada!!! fins i tot, sembla dolça!!

    Mentres esperem aquesta aigua salada, esbrinarem en què consisteix la vida sexual del ca de possessió.....i si tenim temps, ensenyarem a fumar a qui creu que no fuma bé....
    ....Huge Hugs!!!

    ResponElimina