dimarts, 28 de juny del 2011

VIE-PMI-MAH

Escric des de l'aeroport de Viena, tot esperant que surti el nostre vol, que ens durà cap al Sud, cap a la terra, cap a Mallorca. Ho dic en plural perquè me'n vaig acompanyada dels meus pares i tres parelles més, que aquests dies han estat de visita. Aprofit que encara estic de baixa per anar-me'n abans del que tocaria... 

Han estat sis dies intensos, hem vist moltíssimes coses, de fet, crec que no queda res per veure, o com a mínim ells se'n van amb aquesta sensació. I jo estic rebentada... després de dues setmanes de no fer pràcticament res, aquests darrers dies he rescabalat el temps perdut.
A Palma no seguiré amb ells, la meva destinació final (d'avui) és una altra, com no, Menorca. Tenc dos mesos i els repartiré entre les dues (o tres, encara no ho sé) illes... Quines ganes d'arribar. Esperau-me que ja vénc!!!!!!

Adéu Viena i tota la colla de bona gent que quedau, però no serà un comiat massa llarg, ens veim ben aviat. I seguirem caminant... 


2 comentaris:

  1. Bon viatge, maca! (potser ja ets a tes estimades Illes). Fa goig tornar a casa, però cada vegada més Viena també és a casa :-)
    Petonssss

    ResponElimina
  2. Que tengas un buen viaje y disfrutes.
    un placer pasar por tu casa,
    que tengas una feliz semana.
    un abrazo.

    ResponElimina