dijous, 17 de gener del 2013

Menú: incompetència

Primer de tot, fer una petita observació. No tenim res en contra que gent d'altres països s'estableixi aquí i agafi negocis que ja estan en marxa sense modificar-ne ni el nom ni (en aquest cas) la carta. De fet, em sembla una bona idea.

L'altre dia (de pagès) vàrem anar a sopar amb uns amics d'Ullsdecolormel. Era divendres, no gaire tard, però el lloc que aquests amics havien escollit estava tancat, de manera que vàrem voltar un poc més per trobar-ne un altre que ens fes el pes. Vam optar per un local "dels de tota la vida". 

Estava buit. Primer indici. 

A l'única persona encarregada li va costar una mica aixecar-se de la cadira i deixar l'ordinador per interessar-se per nosaltres. Segon indici. 

Així i tot, vàrem seure. Aquell senyor va agafar més aviat amb poca traça coberts d'altres taules i els va posar a la que havíem triat. I ens va dur una carta. Gràcies. Una. Tercer indici. Perquè quan n'hi vàrem demanar una altra valga'm Déu que li va costar trobar-la/acostar-la.

Carta típica i tòpica. Perfecta per als nostres interessos. Amanides, pasta, pizzes i entrepans. Meravellós. Teníem gana. Vàrem tardar menys a decidir-nos que el cambrer/adult (ir)responsable a demanar-nos. 

A partir d'aquí, els indicis es varen convertir en fets denunciables, com a mínim, ja que aquella persona provinent de l'estranger (sense connotacions despectives)
no entenia el significat de "pizza". Pizza. Aquesta pizza -indicant el lloc on estava escrit-, volem aquesta pizza. Semblava que ho agafava... però no. No sabia què demanàvem, no sabia si en tenia, havia de telefonar el seu cap per saber si podia fer una pizza (de moment no havíem pogut demanar res més!), i mentre intentàvem comunicar-li que en realitat en volíem quatre, ens vàrem mirar i quasi sense necessitat de dir res vàrem decidir marxar d'aquell lloc.

I vàrem entendre perquè el suposat restaurant de carta típica estava buit un divendres a la nit. 

A qui se li acut deixar un bar/restaurant obert sense personal competent? Per molt que siguin estrangers! Com pensen fer caixa?




*Al final vàrem sopar, a un restaurant especialitzat en menjar més o menys de la mateixa zona geogràfica d'on suposam prové el senyor/cambrer/persona encarregada. Ràpid i bo. Competents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada