dissabte, 4 de juliol del 2009

U2, Abeniara i Tutu-pà

Ja no som a Menorca. Vaig sortir-ne dijous amb destinació Barcelona, on vaig passar-hi unes quantes hores amb la intenció d'anar al concert d'U2 al camp del Barça. Espectacular. La veritat és que costa trobar paraules per definir l'ambient que es vivia allà. Tot l'estadi ple a vessar, un escenari impressionant (allò dels 360º anava de veres), so i llum en perfecta sintonia, entrega total dels músics però també dels espectadors... Més de dues hores de concert que es van fer curtes, la gent alçant-se dels seients a la majoria de cançons, cantant, cridant, bogeria col·lectiva. Allargada la nit fins al límit, a les 5:30 agafava el tren des de Sants per ser d'hora a l'aeroport, i a les 8 ja era a Mallorca.

Ahir va ser un dia més o menys tranquil, arrossegant-me del llit al sofà per intentar recuperar hores de son. Entre i entre, una altra vegada Hedwig and the angry inch, que vaig trobar a l'FNAC i que no em vaig poder resistir a comprar, juntament amb dos llibres més d'Stefan Zweig... A les 21h vaig anar amb els meus pares a Portocolom. El grup Airós organitzava una ballada a la plaça del Comerç, i Abeniara també sonàvem, just després de Pinyol Vermell de Campos. El plaer més gran és estar damunt l'escenari i veure la plaça plena, balladores, balladors, gent que encara no s'atreveix a sortir i mira, d'altres que són enmig i fan mirera... Al final, sopar per a tothom i desmuntam l'equip de so. Adéu a totes i a tots, ens tornam veure per les festes!


Aquest matí, tot i haver dormit una hora de més, he anat a fer la darrera passejada per l'estudi de gravació. Ha estat ràpid, tot i que m'ha costat encalentir la veu. Ara només falta que la resta de companys acabin de gravar (crec que queda ben poc) per passar a la fase d'edició. T'imagines?

A mitjanit, a Portocristo, hi ha concert de Tutu-pà. En tenc moltes ganes, perquè fa estona que no els veig i perquè serà l'única oportunitat aquest estiu. És el comiat perfecte. La propera entrada, no sé quan, però des de Viena.


Ich wiederkomme!

1 comentari:

  1. Quina passada... ja pots penjar més fotos q les vull veure (si em deixes, és clar) hehehe.... gràcies per brindar-me'n un trocet..

    ResponElimina