dilluns, 27 de juliol del 2009

Prüfung

23:42.

Tard, molt tard he tornat avui. I ha valgut la pena. Quins dies...

Hem fet l'examen final. Molt semblant a l'anterior, i m'ha anat també per l'estil. Ja està. Bé, no, que demà he de fer la meva presentació... esper que anirà bé.

Després de classe he quedat una estona amb en Piotr i n'Ivan. Quan aquests dos se n'han anat, he pres camí cap al supermercat, que a casa no tenia res per dinar. I he sentit que em cridaven. Eren n'Antón i el meu promès, en Baris, que estaven asseguts a l'herba bevent cerveses. És clar que he quedat una estona amb ells.

Finalment he anat a fer la compra, he dinat, he dormit una estona i m'he posat a preparar la meva presentació. Xerraré de música, dels dos grups amb els que cant, dels grups que m'agraden i potser improvisi alguna cosa més.

A les 19h he tornat al campus. Poc a poc han anat venint n'Ivan, na Lenka, n'Eva, na Luciana, en Gábor, en Muammer, n'Antón... i en Baris, el darrer, quan na Luciana ja havia partit que no es trobava massa bé. I vénga riure. No puc ni explicar-ho, són aquells moments que s'han de viure, que hi has d'esser. Consolidant relacions, explicant anècdotes, clarificant expressions... vi, cervesa, cocktails... mirades, paraules, frecs... canvis de lloc, acostaments, abraçades... pensaments, idees, desitjos...

(i avui pos una foto d'en Gábor...)

1 comentari:

  1. Ai aquests frecs! Poc a poc vaig tornant a la normalitat... o a la sensació de vacances, que ja fa gairebé un mes que he perdut... i quan arrib a casa em trob amb una sorpresa postal... i tu d'aquí cap a allà i el cercle social que creix i creix com una bombolla recoberta de sabó i plena d'oxigen... Novetats? Aquests setmana és l'última del curs de català per a estrangers i dissabte hi ha concert de Jorge Drexler al Principal... Atxem! Estic una mica refredat també, però aquest Atxem qés el que organitza el concert, el mateix que va organitzar el de Muchachito al Casino 17 de Gener...

    ResponElimina