dijous, 14 d’abril del 2011

Els memorables viatges amb l'EOI: Hamburg (III)

Dissabte 9 d'abril.
El millor d'aquests viatges és aixecar-se fresc i descansat per continuar amb el pla preestablert. Fresc: una dutxa, ràpid! Descansat: on he posat les ulleres de sol? Un moment, de qui són aquestes sabates????

Baixam a berenar i no hi ha ningú. Quin morro, aprofiten fins l'últim segon per dormir! Entre cafè, suc de taronja i panet amb formatge arriba el mestre (hihihihi), pobret, ell no ha fet res (hihihihi), però no podem deixar de riure (hihihihi), som poc discrets (hihihihi) fins que ens diu que no l'hagués molestat gens que el despertàssim quan tornàvem de festa... ho sabrem per a la propera vegada.

Frau Ginseng ens espera a la Hauptbahnhof i no podem fer tard, que no ens hem de perdre res! Feim camí en bus per anar fins el port, on ens hi passam tot el matí entre canals, el riu, les noves construccions (tipus l'Elbphilarmonie, faraònica, inacabada i que costarà tres vegades més del pressupostat) o les poques cases "històriques" que han sobreviscut al gran incendi del 1842 i a la II Guerra Mundial. El tour d'avui inclou una passejada en barca (L62, que forma part de la xarxa de transport públic d'Hamburg!!). Què bé l'aire fresc (gelat) a la cara, poder veure la vorera des d'una altra perspectiva, els esquitxos d'aigua també a la cara... aigua del riu! Puacs! Ràpid, alguna cosa per eixugar-me abans que em comenci a caure la pell!!!!

El passeig acaba a Finkenwerder, a l'altre costat, amb ganes d'anar a dinar. Just devora on ens deixa la barca hi ha un restaurant, però som gent aventurera i no ens conformam amb el primer que trobam, no, sinó que preferim sortir a la recerca d'alguna altra cosa, és igual el què, però que no sigui tan fàcil com arribar i seure. Dos carrers més enllà visualitzam un possible objectiu i... bingo! Ara que el cuiner és a mig dinar i el partit Hamburg-Dortmund és a punt de començar, anem a demanar una vintena de plats. I a més ens posarem just devora la tele per produir el màxim d'interferències possibles als espectadors que aniran arribant al mateix temps que gaudim del menjar de manera més o menys escandalosa, que es noti que venim del Mediterrani, home!

Panxa plena tornam al centre d'Hamburg, alguns se'n van a descansar a l'hotel i d'altres anam de compres. O ho intentam. 

A l'hora acordada ens tornam trobar a l'hotel. N'Inma m'ajuda a maquillar-me una mica (pero que no se note mucho, eh?), el que no fa falta és que ho proclamis en veu alta... Els que han quedat al centre ens esperen a l'ajuntament. I sí, feim tard. Entschuldigung. M'oferesc per fer de guia fins el restaurant on es suposa que hem de sopar, i el mestre fa una broma sobre un taxi... al final optam per la via ràpida, perquè el local que hi ha girant la cantonada també ens agrada. M'acost al mestre i li dic: "Són 25€", hihihi... i em qued de pedra quan ell, sense pensar-ho, treu la cartera i me'ls dóna! Però què fas? Si era per la broma del taxi! Em desmuntes els esquemes per moments... Clar que ell pensava que eren per sopar. Sí, i jo som tan maleducada de demanar-ho -exigir-ho- així, no et fot... 

El lloc està molt bé. Hi ha poca gent, normal tenint en compte que els autòctons ja han sopat. I menjam de luxe. He d'anar al bany, i en sortir-ne... "has vist el mirall que ocupa tota la paret?... Jo no..." ¬¬

Què feim després de sopar? Natürlich anar de festa. No tenim els mateixos problemes d'edats del vespre anterior, perquè n'hi ha que estan cansats (amb raó) i se'n van a dormir. Anam al barri del Reeperbahn a veure què trobam. Sí, el de l'oci, la diversió, el sexe... I tot és ple. Menys el darrer bar de tots. Música variada, copes econòmiques... I ballam. I bevem. I ens ho passam molt bé. I deixaré ja d'escriure... perquè m'ho guard, perquè potser que no me'n recordi bé i perquè ja sortia el sol... 

1 comentari: