dijous, 5 de febrer de 2009

Seguim

Bé, ara que he començat supòs que no em costarà tant posar alguna cosa. De fet, deu ser el mateix que feia fins ara amb el meu ordinador, la diferència és que potser ara algú ho llegirà enlloc de guardar-ho tot per mi.

No pretenc ser interessant, només mirar de compartir allò que tenc, el que som, el que faig...

I de moment tenc moltes coses a fer.
A l'escola, s'acosta la setmana cultural i encara no he preparat el meu taller. Feim "Carnaval arreu del món" i em toca Oceania. Quasi res. Em fa molta gràcia, en tenc ganes, però no trob per on començar.
També de l'escola, he de preparar el control de català de la setmana que ve. Només és posar-m'hi. Contraccions, articles apostrofats, plurals, un dictat i una petita redacció.

Deutschkurs. Som una mica massoquista. Necessit seguir estudiant? No. Necessit l'alemany per res? No. Però m'apassiona aprendre llengües... i d'aquesta fins l'any passat no en tenia ni idea. Tenc pendents unes quantes redaccions i m'he de posar el dia de les dues classes a les que no he anat (una per mal de cap i l'altra per mals de caps). A més, hi ha un munt d'activitats on-line, un altre llibre per llegir i... un viatge a Viena.

Formació continuada. Per si no bastava (no, no basta!) tenc una mica endarrerida la tercera pràctica del curs a distància d'Openoffice. No he trobat cap imatge que m'agradàs i diumenge abans de les dotze de la nit ha d'estar llest.

Hàbits saludables. Sense comentaris, per ara.

Confirmar el passatge amb Iberia. És una mica urgent, demà me'n vaig a Mallorca, així que ho he de fer ja. En tancar aquesta finestra és el primer que faré.

Deixar de castigar-me... ara mateix. Fins aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada