dilluns, 28 de juny del 2010

Una mescla

* Es ist vorbei bye bye Junimond. Es ist vorbei, es ist vorbei bye bye. (Die Prinzen)

S'acaba el juny, la veritat és que si ho miram bé no queda res. La setmana que entra és la darrera del mes, del curs i de la meva vida activa a Menorca. No va ser fàcil al principi, però el que me'n duc dins les maletes que ja començ a fer supleix qualsevol moment de tristesa o feblesa. Gràcies per aquests dos anys de redescobriments (i altres sense "re-"). Me'n vaig contenta, amb la seguretat que en mirar enrere, des del vaixell, deixaré un lligam més que profund amb aquesta illa. I amb els i les que hi queden. I amb els i les que també se'n van.

* D'ahir a avui hi ha un abisme, s'estiu sona diferent. (Tutu-pà)

I ja està. És que els 30 són 30, no hi pens massa, però hi són. Es nota. I llavors vénen caps de setmana com els dos darrers i dius: "Si tenc més marxa que quan en tenia 18!" Idò. Ja està.
* I és només quan som una piltrafa que m'escric i me dibuix, sé que per tu i jo una línea recta mos separa sempre junts. (Antònia Font)
Avui som una piltrafa... si no trec malament els comptes fa més d'una setmana que surt cada dia, principalment per Ciutadella, amb excusa o sense. Quins dies. Només em queda escriure, perquè en quedi constància: Visca Sant Joan, visca Ciutadella, visca el gin!!!!

* I jo que veig que lluito però se m´escapa, sé que el temps m´ensenyarà com oblidar-te, però l'espera resulta llarga. (Lax'n'Busto)

Ai, aquest cor... fred però que no es resisteix a sentir. Encara puc i això m'infla les venes, de vegades em trastorna el cap, però sempre és una bona notícia comprovar que no n'he perdut del tot la capacitat. Hauria de ser una mica més optimista en aquest aspecte; no és fàcil.

* Allibera els sentits i mira al voltant, que tot serà més fàcil. No t'espantis per res i ves apostant, per tu i per tot el que t'agradi. (Amb una mica de sort)

Sí!!!! L'estiu és aquí i l'hem començat amb molt bon peu. Tenc ganes de tot. Estic eufòrica. Vull tirar endavant i veure què hi ha a l'altra banda del mar, llevar definitivament algunes barreres i seguir vivint amb la passió que em fa falta.

* Que sóc massa jove per fer-me gran, no puc fer-hi res, serà que sóc massa jove per fer-me gran però això ho cura el temps, suposo que ho cura el temps. (Els Pets)

Seguint amb l'argument dels 30, com puc fer-me gran si, per exemple, faig "animalades" com anar a veure concerts a altres països d'Europa i no me'n fugen les ganes?

* Du kannst nich alles haben, aber ganz gelegentlich scheint die Sonne auch für dich! (Wise Guys)

Per acabar avui, no podien faltar ells, que m'emocionen a cada nota. I demà el sol sortirà. Per tu. Per jo. Per tots. Bona nit.

1 comentari:

  1. Gaudeix del sol i de l'estiu tan com puguis,després de l'estiu serem veïnats :)

    * Neighbours, Everybody needs good neighbours. With a little understanding you can find the perfect blend...(Intro de la serie de tv Neighbours).

    P.S:Com veus la meva manca de cultura musical la supleixo amb el meu superàvit de "cultura" televisiva ;).

    ResponElimina